Baby voor Johnny en Josje?

We krijgen er misschien wel binnenkort een baby met een heeeele bekende vader bij. En een hele rijke vader. Want Willeke Alberti is er van overtuigd dat Johnny de Mol kinderen wil. De vadergevoelens van de presentator, die momenteel een relatie heeft met K3-zangeres Josje, zouden zich in rap tempo aan het ontwikkelen zijn. Dat zou leuk zijn zeg! Maandag werd Finn, het eerste kind van haar jongste zoon Kaj en zijn vriendin Hannah geboren en Willeke kan niet wachten tot ook Johnny vader wordt. “Als ik Johnny zo met zijn neefjes en nichtjes zie spelen, voel ik gewoon dat hij kinderen wil,” vertelt ze in het AD. Nou, we wachten af of het ook daadwerkelijk gaat gebeuren.
Johnny en Josje schijnen ontzettend verliefd op elkaar te zijn.

Lees ook:Jongste kind het leukst
Lees ook:Aukje van Ginneken bevalt van dochter Josje
Lees ook:Moeder krijgt haar vier kinderen op 12 januari
Lees ook:Tweeling wordt in verschillende landen geboren
Lees ook:Eerste beelden baby Barend

1 Reacties // Reageer

One thought on “Baby voor Johnny en Josje?

  1. Toontje

    Ach jee, Oma Willeke toch. Al vind Johnny Josje ‘n leuke meid, maar, aan kindertjes maken dénkt hij voorlopig echt niet. Oma Willeke, hij is met haar nog steeds op ontdekkingsreis, óók of het sexueel wel klikt tussen hen. En Oma Willeke, heb jij er weleens over nagedacht of Josje zélf nu al kinderen wil?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>