Moeder krijgt haar vier kinderen op 12 januari

Jeetje wat een bijzonder verhaal:  De vier jonge kinderen van het gezin Dunn uit het Engelse Cleater More delen hun verjaardag. De twee zoons en twee dochters werden alle vier op 12 januari geboren. Hoe bizar is dat!  Emily Scrugham en Peter Dunn kregen hun jongste zoon Ryan op 12 januari 2014. En op diezelfde dag vierden ook de vijfjarige Sam en tweelingzusjes Brooke en Nicole hun verjaardag. Nou, ik vind het rete-efficiënt geregeld! Het scheelt je een hele hoop visite! Volgens wetenschappers is het een uitzonderlijk geval. Statistische gegevens wijzen uit dat zoiets maar in één op de 133.225 gevallen voorkomt. Vader Dunn (24) kan er maar niet over uit. “Weer een verjaardag op dezelfde dag”, zegt hij tegen News Star. “En dat was helemaal niet zo gepland. Sam was twee weken te laat en Ryan drie dagen.” De meisjes werden via een keizersnede gehaald. Vader Dunn wilde niet dat dat op 12 januari zou gebeuren, maar toen de artsen hun hartjes niet meer hoorden kloppen, moest het met spoed toch op die datum gebeuren.

Lees ook:Baby’s die snel dikker worden, hebben grotere kans op astma
Lees ook:Vier weken langer zwangerschapsverlof Nederlandse vrouwen?
Lees ook:Helft baby’s slaapt na drie maanden nacht door
Lees ook:Moeder bevalt van Duo Penotti tweeling
Lees ook:Logeerpartijtje met jonge kinderen: vermoeiend!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>