Jongste kind het leukst

HA! Nou hoor je het ook eens van een ander. Hoewel ik in mijn familie -ik ben de jongste van zes- nooit overladen ben met het compliment dat ik grappig zou zijn, blijkt uit onderzoek dat de jongste van een gezin vaak het grootste gevoel voor humor heeft. Jongste kinderen schijnen zich moeite te getroosten om de aandacht van hun ouders te trekken en zetten daarvoor onconventionele middelen in. Ook dat is dus wel even wat anders, dan wat doorgaans gezegd wordt, dat de jongste verwend wordt!

Lees hier verder (Planet Internet).

Lees ook:Oudere kinderen intelligenter en groter
Lees ook:Niet zwemmen in de Noordzee
Lees ook:Gedragsproblemen kinderen komt voort uit te grote druk
Lees ook:Tips voor veilig Internetten
Lees ook:Lonely Planet stedengidsen voor kinderen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>