De nieuwste collectie schoenen van Develab: Call of nature

Dit najaar reist Develab af naar het stoere Wilde Westen. Ruwe materialen, ruige boots en natuurlijke kleuren kenmerken de kids schoencollectie van winter 2015. De ravotters voelen zich dit seizoen heuse cowboys en indianen. Niks hoeft netjes, zo chill! Springen in de plassen, tikkertje spelen, vallen en opstaan, daar is de collectie van Develab perfect voor.  ‘Fabric and colour drive clothing and shoes… not the shape.’ Die filosofie vormde de rode draad bij de ontwikkeling van deze spiksplinternieuwe collectie. Cheeky chicks in bikerboots, tough guys in fashionable bergschoenen of gave sneakers. Klaar voor de gaafste avonturen! Bruin- en blauwtinten overheersen dit najaar bij de jongensschoenen van Develab. Bij de meiden voeren warm wijnrood, paars, brons en zilver de boventoon.

It’s in the details
Develab staat bekend om het gebruik van hoogwaardige materialen en uitgewerkte details. Iets dat ook zeker in deze collectie weer duidelijk naar voren komt! Denk aan gevet leer, canvas en een quilted look bij de jongens en metallic, camouflage- en dierenprints voor de meiden. Een kleine glamourous touch mag voor de meiden niet ontbreken: hun booties zijn voorzien van studs. Andere stoere details: opvallende stiksels, emblemen en natuurlijk de kenmerkende Develab zool.

Over Develab
Develab is een vrije interpretatie van de woorden development en laboratory. Deze woorden vertalen de filosofie van het merk dat altijd in ontwikkeling is. Waardevolle tradities zijn gemixt met eerlijke basismaterialen, trendy finishings en casual design. Ontwikkeling en vooruitgang zijn belangrijke kernwaarden voor Develab. Deze zijn niet alleen terug te zien in de schoenen, maar ook in het beeldmerk. De pijl geeft aan: we willen vooruit werken aan nieuwe dingen! De pijl is opgebouwd uit losgescheurde stukken tape. Die staan symbool voor de kennis en ervaring die is toegepast om het merk Develab tot leven te brengen en te blijven ontwikkelen.
Zie voor meer informatie: www.develab.nl

Lees ook:Win deze vette sneakers van Develab bij Kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Nieuwe collectie schoenen van Develab: rauw & volhardend
Lees ook:Wordt jouw kind het nieuwe gezicht van Develab?
Lees ook:Gave en vooral comfortabele jogdenims van Beebielove
Lees ook:Lily-Balou; waar kinderen en speelgoed elkaar ontmoeten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>