Wordt jouw kind het nieuwe gezicht van Develab?

Wil jouw kind altijd al voor de camera staan? Schitteren in tijdschriften en in een commercial? Grijp dan nu je kans! Kinderschoenenmerk Develab heeft een coole actie voor kids én hun ouders. Fotografeer jouw kind met zijn of haar favoriete schoenen, doe mee aan de fotowedstrijd op Facebook en win een stoere develab armybag. En wie weet wordt jouw kind als klap op de vuurpijl ook nog het gezicht van de nieuwe Develab reclamecampagne…
Develab laat zich inspireren door de dingen waar kids gek op zijn! Daarom is het kinderschoenenmerk benieuwd naar de favoriete schoenen van jouw kid(s)! En niet te vergeten: naar de manier waarop ze deze dragen, dus gecombineerd met hun all time favourite kleding. Show de look van je kids, nodig je vrienden uit om te stemmen op jouw foto en win een trendy prijs: een unieke Develab armybag. Develab geeft 25 stoere tassen weg! De actie loopt nog tot en met 15 april 2012.

Maak een foto van jouw zoon of dochter, nichtje, neefje of een ander kind in zijn of haar favoriete outfit mét schoenen (hoeft geen Develab te zijn!). Alles mag: stylish, stoer, grappig, verrassend, wat je maar bedenkt…! Vervolgens nodig je al je vrienden uit om op jouw foto te stemmen. De 25 foto’s met de meeste stemmen winnen een superstoere, unieke Develab armybag. En als klap op de vuurpijl screent Develab alle deelnemers ook nog voor de nieuwe Develab campagne. Wie weet staat jouw zoon of dochter dus volgend jaar in alle bladen met een paar stoere Develab shoes aan de voetjes!

Develab steekt casual shoefashion voor kids in een nieuw jasje. Met verrassende collecties voor eigenwijze girls en coole dudes. De herkenbare Develab-pijl vertelt het verhaal achter Develab: wij willen vóóruit! Dat is precies wat kids met attitude aanspreekt. Opgroeiende ravotters en kleine straatprinsessen weten wat ze willen; een stapper om de wereld mee te ontdekken en te veroveren! Kwaliteit, maar ook het design telt. En dat is precies wat de Develab zo herkenbaar en uniek maakt. Op www.develab.nl en op www.facebook.com/develab vind je alle informatie over het label, verkooppunten en de actuele collecties.

Lees ook:Win deze vette sneakers van Develab bij Kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Het stralende middelpunt op je eigen uitnodiging
Lees ook:Nieuwe collectie schoenen van Develab: rauw & volhardend
Lees ook:De nieuwste collectie schoenen van Develab: Call of nature
Lees ook:Coole schoenen van Koel 4 Kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>