Allorasignora.com: gave nieuwe webwinkel met gaaf speelgoed (en meer!)

Allora Signora verkoopt accessoires, kunst, kleding, speelgoed en vintage vondsten.”We ontwerpen en maken onze producten zelf, of vinden ze bij bevriende ontwerpers en we ontdekken precies de producten die andere winkels over het hoofd zien. wij willen graag jouw geheime adres op internet zijn. de winkel waar je de dingen vindt die je nergens anders ziet. allora signora is ons eigen rariteiten kabinet *) waar we onze vondsten en creaties delen”, aldus de eigenaren Suzanne en Annelies. Nou, dat belooft veel goeds!De signora’s Suzanne en Annelies geloven in mooi gemaakte producten met hart en ziel van hoge kwaliteit. eigenzinnige accessoires van prachtig leer, karaktervolle tekeningen en foto’s, kleding in de excentriekste stoffen en vergeten nostalgisch speelgoed.

“We hebben jarenlange ervaring in ontwerpen, productontwikkeling, inkoop en verkoop. geboren en getogen in de winkels van onze ouders, winkeldochters van de bovenste plank, hebben we altijd geroepen nooit een eigen winkel te willen beginnen, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en nu is het zover: allorasignora.com onze webwinkel is in de lucht.”

Ik stel voor dat we er massaal een kijkje nemen en een shopje doen. Dit soort zaakjes moet je koesteren!

*) rariteitenkabinet: 1) bewaarplaats voor curiositeiten 2) gallerij voor curiositeiten 3) museum voor curiosa 4) rariteiten kamer 5) verzameling van zeldzaamheden.

Lees ook:Laat Tori Spelling jouw baby aankleden
Lees ook:Chaos-and-Order: super leuke kleding voor de kinderen…..en voor papa en mama!
Lees ook:Exclusief speelgoed bij LittleOne.nl
Lees ook:Exclusief speelgoed bij LittleOne.nl
Lees ook:Colorique presenteert avontuurlijke collectie Into the Woods

1 Reacties // Reageer

One thought on “Allorasignora.com: gave nieuwe webwinkel met gaaf speelgoed (en meer!)

 1. suzanne

  Hallo Hester,

  Super leuk deze recensie!
  Dank je wel voor je enthousiasme en oproep aan iedereen om te gaan kijken op allorasignora.com
  We gaan deze blog zeker blijven volgen we lezen hier allemaal interessante en leuke artikelen.

  Groeten van Annelies & Suzanne (de signora’s)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>