Bij de Hippe Engel shoppen is…hemels!

Shop till you drop, want de uitverkoop is volop bezig bij de Hippe Engel. En daar houden wij moeders in deze dure maand wel van. Maar liefst 30% op de wintercollectie en dan ook nog eens van de allerleukste merken. Ga er maar lekker voor zitten en vul de kledingkasten van de kindjes maar aan. Deze webshop krijgt van mij een vermelding in de categorie Beste Kinderspul. De Hippe Engel geeft 30% op de merken Bock, Kik-Kid, Little Joule, Krunk, Wild en Sawadi. Stuk voor stuk merken die net even anders zijn dan de meeste doorsnee merken. Ik kan dat wel waarderen! Bij de Hippe Engel kun je terecht voor kleertjes voor je kind, maar ook voor jezelf of voor de leukste accessoires.

De Hippe Engel bezorgt gratis en als het onverhoopt niet goed blijkt, mag je het ook weer gratis terugsturen. Je kunt er veilig achteraf betalen en de website navigeert ontzettend helder en eenvoudig. Je zou je bijna afvragen waarom je ook alweer voor het winkelen de deur uit gaat. Je kunt er zoeken op maat, soort, kleur en prijs. En de selectie kledingstukken in de webshop zijn eindeloos. Je slaagt hier gegarandeerd. Opmaak een 10, inhoud een 10, gebruiksvriendelijkheid een 10 en – niet geheel onbelangrijk – service een 10. Geen enkele reden dus om niet even langs te gaan voor een klein shopje!
Veel plezier.

Lees ook:Bambinotino kleedt je kind van top tot teen en tot in detail!
Lees ook:Kids kleed je hip en wijs bij…Hip & Wijs!
Lees ook:Wow, wat shopt het fijn bij Anne for Kids!
Lees ook:Eigenwijs Kinderkleding: alles van speelgoed tot kleding!
Lees ook:Kekke Kids: overzichtelijke webshop vol leuks!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>