Bambinotino kleedt je kind van top tot teen en tot in detail!

Of je nou een heel klein frummeltje met maatje 56 thuis hebt of al een tiener met maat 176 hebt rondlopen: bij Bambinotino moet je kunnen slagen! Deze waanzinnig gave webshop voert namelijk alle maten en verkoopt ook nog eens de allerleukste merken. Denk aan Bengh, Jottum of Muy Malo! Nieuw in de shop is Scotch R’belle: het kersverse meidenmerk van het populaire Scotch & Soda! En de webshop is helder, overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. Je zou bijna stellen dat winkelen voor je kinderen nog nooit zo leuk is geweest!

Foto: Molto Buffo

Naast de bekende kwaliteitsmerken voert Bambinotino ook een aantal exclusieve kinderkledingmerken die maar bij een paar winkels te koop zijn. En, ook niet onbelangrijk: bij Bambinotino kun je de outfit voor je kind helemaal compleet maken met de hipste kinderschoenen, laarsjes en leuke accessoires. Bambinotino is aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk. Dit betekent dat je op een betrouwbare manier kunt kopen.
Zullen we nog wat voordelen voor je op een rijtje zetten?
* Vanaf € 50,- gratis thuisbezorgd
* Op werkdagen binnen 24 uur in huis
* Bambinotino pakt ook in als cadeautje
* Kleertjes toch liever live zien? Dat kan in de winkel in Waalwijk

Nu ben je overtuigd hé? Terecht! Bambinotino is al 40 jaar een vertrouwd adres, met een uitstekende service. En daar houden we van! Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief om altijd als eerste op de hoogte te zijn van de laatste berichten van deze waanzinnige (web)winkel uit Waalwijk.

Lees ook:Morris & Mara: een webshop met een mooi uiterlijk en een mooi innerlijk!
Lees ook:Wat een gave webshop is Kids Kingdom!
Lees ook:Scotch R’belle, Imp & Elfs, Bengh: shop till you drop bij Skiks
Lees ook:Careltje: al sinds 1989 de plek om met kids te shoppen!
Lees ook:Uk&Co: de leukste kledingmerken voor jongens en meisjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>