Bij Dreumes01 is het shoppen ‘anno 2011’!

Dreumes01 heeft de wereld van het online shoppen helemaal begrepen. Niet alleen verkoopt de winkel de allerleukste kleertjes voor onze lieve kindertjes, de shop hanteert ook een fantastische service en leuke extra’s als ‘like ons op Facebook en ontvang een cadeaubon van 5 euro’. Leuk toch? Zullen we je even meenemen langs het meer dan waanzinnige merkenaanbod van Dreumes01? Komt ie! Dreumes01 is een echte Claesen’s specialist. Vrijwel de gehele collectie is er verkrijgbaar, en oh, wat is het toch een ontzettend mooi merk! En dan De Kunstboer, I-Dare, LVIS, Reset, MOLO, TATA, The Dutch Design Bakery, Schiesser, Rubber Duck, Another World: ook allemaal zo gaaf! Nee, wat dat betreft zul je niet meer heel veel overtuigende teksten nodig hebben.

Maar ik ga het toch nog even proberen: Dreumes01 verkoopt kleertjes uit de mooiste collecties voor jongens en meisjes, vanaf de kleinste tot de grootste maat. De website navigeert ontzettend makkelijk en overzichtelijk en zoals gezegd: de service is super. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws en je kunt er natuurlijk ook voor kiezen de shop op Twitter te volgen. Dit is nou nog eens een keer shoppen anno 2011! Wat mij betreft de vermelding in de categorie ‘Het Beste Kinderspul’ meer dan waard.

Lees ook:Superfijn (en NU heel voordelig!) shoppen bij Bink & Troela
Lees ook:Bij Daantjes4kids leeft kinderkleding!
Lees ook:Bij de Hippe Engel shoppen is…hemels!
Lees ook:Kinderspul feliciteert Kleertjes.com met 10-jarig bestaan
Lees ook:Eigenwijs Kinderkleding: alles van speelgoed tot kleding!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Bij Dreumes01 is het shoppen ‘anno 2011’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>