Bij Daantjes4kids leeft kinderkleding!

Als je op de website van Daantjes4kids komt, merk je aan alles: hier is het een vrolijk feest van kinderkleertjes. Je ziet er de leukste aanbiedingen en de mooiste items – uiteraard ook uit de laatste collecties. Voor jong en ouder,  jongens en meisjes kun je hier naar hartenlust shoppen. Iets wat wij? moeders zo nu en dan ook heel graag vanuit onze ‘luie stoel’ doen! Een blik op het gastenboek zegt je voldoende: tevreden klanten te over. Another World, Seguro, Salty Dog, VinRose, Rebel Jeans, Imps & Elfs, s.Oliver, Eager Beaver, Mexx Kids, Airforce, Doerak, Ducky Beau: een greep uit het merkenaanbod. Toegankelijke merken waar iedereen zich perfect in kan vinden. Het draagcomfort van deze kleertjes is groot, zonder dat het afbreuk doet aan de looks. Zo zien je kids er ook tijdens het buitenspelen uit om door een ringetje te halen!
Daantjes4kids levert een uitstekende service en er shoppen is veilig en makkelijk. Precies wat wij drukke moeders in deze allerdrukste maand van het jaar nodig hebben.
Daantjes4kids organiseert ook kledingparty’s. Heb je daar interesse in, neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met de shop.  En nu…online shoppen. Veel plezier.

Lees ook:Het is nog sale, maar het wordt al voorjaar bij Daantjes4Kids
Lees ook:Wat een gave webshop is Kids Kingdom!
Lees ook:Veel moeders gaan het liefst op vakantie zonder hun kinderen
Lees ook:Buddy for Kids na 25 jaar ‘in steen’ nu ook online
Lees ook:Mortenz goes indian style

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>