Buddy for Kids na 25 jaar ‘in steen’ nu ook online

Buddy for Kids was al 25 jaar lang een bekende kinderwinkel in Nuenen, voordat ze recent de overstap naar een online shop maakten. Daar ben je natuurlijk nooit te laat voor. Nu kan heel Nederland kennismaken met deze leuke shop, zonder daar ver voor te hoeven rijden! En dat doen we maar al te graag.   De website is zeer gebruiksvriendelijk: het shoppen is eigenlijk net zo makkelijk als in de winkel. Een selectie van de merken: Parajumpers, Stone Island, McGregor, Hackett, Ralph Lauren, Bengh per Principesse, Muy Malo, Guess, Napapijri, New Zealand Auckland, Moodstreet, Aeronautica Millitare, Gaastra, R 95th en Vingino. Juist: de wat chiquere merken die stuk voor stuk echt iets weten te maken van kinderkleertjes. Net even anders, stuk voor stuk origineel. Daar houden wij moeders wel van, toch?

Of je nou op zoek bent naar een leuke aanbieding of de laatste mode: bij Buddy for Kids ben je absoluut aan het juiste adres. De service is persoonlijk en bij Buddy fot Kids online kopen is veilig.   Dus ik zou zeggen: zet een kopje thee of een kop koffie en shop nog even voor de feestdagen de leukste outfits voor je kinderen bij elkaar!

Lees ook:Bij Daantjes4kids leeft kinderkleding!
Lees ook:Just Little Kinderkleding heeft het helemaal begrepen
Lees ook:Olliewood: al heel lang een begrip op onlineshopgebied
Lees ook:Kixx-Online: van Bengh tot Vingino en voor kids én papa’s en mama’s
Lees ook:Kinderwebshop Ik Zie Je heeft het goed begrepen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>