Helemaal hip: een babystoel van karton

The Belkiz Feedaway is het nieuwste eco-vriendelijke babygadget, ontworpen in AustraliĆ«, meldt HLN. De babystoel bestaat uit stevig karton dat, net als een doos, compleet in elkaar gevouwen kan worden. Ik weet het niet hoor… Een babystoel van karton. Hoe handig is dat als er een fles omgaat? Maar ja, ludiek is het natuurlijk wel weer!Wie een babystoel wil meezeulen, weet hoe moeilijk hanteerbaar het ding meestal is. Met deze variant, geschikt voor kinderen tot 20 kg, is dit verleden tijd. De opvouwbare babyzit kan makkelijk in een koffer of tas gestoken, ideaal voor een vakantie-uitje of tripje naar het restaurant.
De stoel is in welgeteld 90 seconden op- en af te zetten. De Feedaway voldoet aan stricte veiligheidsnormen. De veiligheid is gegarandeerd tot 180 keren gebruik. Nadien wordt het, volgens de ontwerper, beter ingeruild voor een nieuw exemplaar. De stoel weegt een luttele 1,9 kg. Het stevig karton werd van een non-toxic laagje voorzien om makkelijk restjes te reinigen met een schoteldoek.

Lees ook:Van Ikke: webshop met de allerleukste hebbedingetjes
Lees ook:Zaterdag papa-winkeldag
Lees ook:Misschien wel de hipste kinderstoel van deze tijd!
Lees ook:De fresco chrome noir van bloom: voor hippe baby’s
Lees ook:Een zelfwarmende babyfles: hoe handig is dat!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Helemaal hip: een babystoel van karton

    1. angel

      u kunt op marktplaats kijken

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>