De fresco chrome noir van bloom: voor hippe baby’s

chaise_haute_fresco_chrome_noir_assise_noireHet babymerk bloom komt met een nieuwe editie van de bloom fresco chrome. De fresco chrome noir is een stijlvolle en stoere in volledig zwart uitgevoerde variant van deze populaire kinderstoel. Nederland krijgt de exclusieve première en is het eerste land waar de fresco chrome noir te koop is. Vooralsnog alleen bij een select aantal verkoopadressen.De stijlvolle fresco chrome is het paradepaardje van het Amerikaanse babymerk bloom. De stoel biedt alle gemak en functionaliteit die een kinderstoel dient te hebben en is vanwege het ontwerp een echte eyecatcher in huis. De fresco chrome noir combineert het opvallende en vertrouwde design met een sjieke matzwarte poedercoating als afwerking. Hierdoor is ook de limited edition noir een perfect alternatief voor in een strak en verantwoord interieur. Voor de zitting kan gekozen worden uit diverse kleuren.
De fresco chrome kinderstoel is te gebruiken direct na de geboorte en gaat jaren mee. Het zitgedeelte, is kantelbaar zodat pasgeboren kindjes er in kunnen liggen. Je kunt je baby dus meteen al gezellig bij je aan tafel zetten. Na 6 maanden kan de stoel ook echt aan tafel gebruikt worden dankzij de zitverhoger. Vanaf 24 maanden is de stoel nog lang als gewone kinderstoel te gebruiken voor kinderen tot 35kg (ca. 8 jaar). De extra grote wielen maken de stoel makkelijk wendbaar, en met de drukveer kan hij op alle hoogtes worden afgesteld; van eettafel tot aan de keukenbar .
De bloom fresco chrome noir is verkrijgbaar vanaf € 355,-.

Lees ook:Misschien wel de hipste kinderstoel van deze tijd!
Lees ook:Hipper dan hip, deze design kinderstoel van Brio
Lees ook:Rietveld kinderstoel al in vele woonkamers in Nederland
Lees ook:Basil introduceert nieuwe serie bloementassen voor de fiets
Lees ook:Stokke® Steps™ leent zich perfect voor het geven van eerste hapjes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>