Zaterdag papa-winkeldag

Ik ga nooit op zaterdag boodschappen doen, maar gisteren was het voor mij een soort uitje. Na twee weken vakantie met de kinderen is het ook wel eens even een verademing om alleen op stap te zijn, ook al is het dan in een supermarkt… Zaterdag. Wat ik het meest opvallende vond -behalve dat het béredruk was en ik dus weer wist waarom ik het altijd probeer te mijden- was het aantal vaders met één of twee kinderen. Ik heb er wel twintig geteld. Herkenbaar? Is dit een uitje voor de vaders of opofferingsgezindheid?

Ben jij zo’n vader, reageer!

Lees ook:Vaders krijgen deel zwangerschapsverlof
Lees ook:Meerendeel kinderen schaamt zich voor vader
Lees ook:Tienermoeders hebben grotere kans op autistisch kind
Lees ook:Papa’s krijgen weinig medewerking van werkgevers
Lees ook:Negen maanden beurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>