Proud MaMa sieraden voor ‘trotse moeders’! Win een armband bij Kinderspul.blog.nl

Twee jaar na de lancering van sieradenmerk Proud MaMa is de collectie compleet. Twee symbolische armbanden met sterren en Swarovski kristallen sluiten nauw aan bij de uitgebreide kettingencollectie van het merk. Ontwerpster Rowena Visser-Van Nistelrooij vertelt: “Met deze Proud MaMa armbanden is de lijn moedersieraden nu zoals ik het wil: voor elk wat wils.” En kinderspul.blog.nl is ‘proud’ dat we een DeLuxe armband mogen weggeven! Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel…Surf naar www.proudmama.nl en mail het antwoord op de vraag:

Wat is de ‘slogan’ van Proud MaMa (staat op de welkompagina)?

samen met je adresgegevens voor 10 december naar [email protected] en wie weet straal jij je trotse gevoel tegenover je kindjes binnenkort ook uit middels een sierraad!

De sieradencollectie van de Brabantse ondernemer – en tevens moeder – Rowena bestaat nu uit kettingen, armbanden en accessoires met het symbolische Proud MaMa beeldmerk. Moeders en zwangere vrouwen dragen Vissers sieraden om te laten zien dat ze trots zijn, op hun kinderen én op zichzelf. Het sieradenmerk wordt momenteel verkocht in winkels door het hele land, maar ook in landen als Belgie, Duitsland, Zwitserland, Zweden en de Verenigde Staten. “Twee jaar geleden had ik niet kunnen bedenken dat Proud MaMa zo goed zou vallen bij de consumenten én winkeliers. Ik kom steeds weer op nieuwe ideeën, maar ik probeer wel altijd uit te gaan van het basisidee waar ik achter sta: Be proud and show it! Want trots zijn alle moeders die mijn sieraden dragen”, aldus Visser. Dat dit uitgangspunt niet onopgemerkt is gebleven, blijkt wel uit het feit dat Proud MaMa naast een Nederlandse inmiddels ook een Scandinavische en Amerikaanse distributeur heeft. Visser is zelfs met een partij uit Australie in gesprek die de verkoop Down Under op wil gaan zetten.
Collectie armbanden De Proud MaMa armbanden zijn verkrijgbaar in een basic (24,95) en een deluxe versie (34,95). De armband heeft grove schakels en een verlengkettinkje, waardoor het op iedere pols past. De armbanden hebben symbolische Proud MaMa labels met Swarovski stenen erop en parelmoeren sterren. Iedere armband wordt in een luxe sieradendoosje geleverd.
Kijk voor meer informatie op www.proudmama.nl

Lees ook:Trotse mama’s verdienen mooie armbanden…
Lees ook:Proud Mama; sierraden voor Trotse Moeders!
Lees ook:Sieradenlijn Sparkling Star voor moeder & dochter
Lees ook:Lief! KAYA babyarmbandjes met bijpassende mama armbanden
Lees ook:Geef mama een sieraad van KAYA voor moederdag!

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Proud MaMa sieraden voor ‘trotse moeders’! Win een armband bij Kinderspul.blog.nl

 1. L van Rooijen

  Be proud and show it!!!

    /   Reply  / 
 2. RNS Sieraden

  Zoubest een aantal producten willen tonen in onze shop.

    /   Reply  / 
 3. Robin nieuwenhuis

  Deze blog zou erg goed passen op onze start pagina.

  Bij intresse ik plaats hem gratis voor jullie.

    /   Reply  / 
 4. Mama Cadeau

  Wat lief! Ik ga zeker iets gelijks kopen voor mijn eigen Mama.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>