Proud Mama; sierraden voor Trotse Moeders!

Mama’s mogen best eens wat trotser op zichzelf zijn! En dat heeft de founder van Proud Mama ook gedacht. Het resultaat? Een waanzinnige collectie producten waar vanaf straalt dat het hier een trotse mama betreft. En met moederdag in aantocht, is dit misschien wel de plek om voor mams een leuk cadeau te kopen!

Rowena Visser – Van Nistelrooij heeft jarenlange ervaring als sieradenontwerpster. Toen zij moeder werd, bedacht ze de sieraden- en accessoirelijn Proud MaMa. Met haar ontwerpen voor trotse moeders en zwangere vrouwen bedient Visser vele klanten in binnen- en buitenland. www.proudmama.nl

Lees ook:Proud MaMa sieraden voor ‘trotse moeders’! Win een armband bij Kinderspul.blog.nl
Lees ook:Trotse mama’s verdienen mooie armbanden…
Lees ook:Wie is de meest trotse moeder van Nederland?
Lees ook:Geef mama een sieraad van KAYA voor moederdag!
Lees ook:Sieradenlijn Sparkling Star voor moeder & dochter

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Proud Mama; sierraden voor Trotse Moeders!

  1. Brinda Sedlock

    Reading this article Proud Mama; sierraden voor Trotse Moeders! | Kinderspul jogs my memory of my previous roommate! He always kept speaking about this. I will forward this article to him. Pretty certain he will have a good read. Thank you for the knowledge you publish.

      /   Reply  / 
  2. Lesley Abbassi

    Reading this post Proud Mama; sierraden voor Trotse Moeders! | Kinderspul jogs my memory of my previous roommate! He always kept speaking about this. I’ll forward this article to him. Pretty positive he will have a very good read. Thank you for the information you post.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>