kinderwebwinkel.nl: leuk en niet duur!

Soms kan de naam van een webwinkel zo eenvoudig zijn, dat je er niet opkomt: www.kinderwebwinkel.nl. Vol leuke kinderartikelen, maar ook met een keur aan leuke kinderbedden tegen normale prijzen. Neem nou deze Bolke-bedbank voor 185 euro. De speelgoedlade kost 59 euro. Snel even op de website kijken, want er staat nog veel meer leuks op! Een tip voor een leuke website? Laat 'm hier achter en wie weet besteden we er een log aan!

Lees ook:Kind kost net zoveel als een Ferrari of appartementje
Lees ook:Yes! Vijf dagen ouderschapsverlof voor alle papa’s!
Lees ook:L&L Kids: voor (onder meer) geweldige feestslingers
Lees ook:Pubers kosten ouders GOUD geld!
Lees ook:Bim Bam Buisje: een leuke tweedehands kinderkleding winkel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>