Pubers kosten ouders GOUD geld!

Sparen maar… Uit onderzoek blijkt dat pubers tussen de 13 en 19 jaar hun ouders  ruim 7000 euro per jaar kosten. Wat een geld! Het meeste geld gaat op aan dagelijkse dingen als eten en drinken. Een thuiswonende puber kost zijn ouders ruim 600 euro per maand. Zouden ze dat zelf ook weten? Als hij niet voor zijn 19e het huis uit is,  besteden ouders ruim 50.000 euro aan hun kind! Tieners verwachten steeds meer van hun ouders, ook al kunnen ouders niet helemaal meekomen, meldt De  Telegraaf. Toch vraagt maar één op de tien ouders om een bijdrage, zelfs als de kinderen een baan hebben en zelf geld verdienen. Dat zou ik ook niet zo snel doen, maar ik vind wel dat ze hun eigen dingen zelf moeten betalen!

Lees ook:Extreem veel meer geld kwijt aan kinderopvang
Lees ook:Vijf euro voor mooie rapporten, vijftig euro voor verjaardagen kind
Lees ook:Gastouders moeten gemeenten onnodig veel geld betalen
Lees ook:Geen geld om alle Rotterdamse kids te laten sporten
Lees ook:Ouders plunderen massaal spaarvarkens van kinderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>