Emalish: een superwebwinkel met de leukste cadeaus!

Het zoveelste kraambezoek of de zoveelste kinderverjaardag: wat moet je nou weer kopen om een beetje origineel uit de hoek te komen. En erger nog: waar haal je nou weer de tijd vandaan om uren en uren naar dat ene originele cadeautje te zoeken? Gelukkig zijn er op zulke momenten mensen die met ons meedenken. Die maken sites met ALLEMAAL leuke cadeautjes. En vandaag kreeg ik de tip dat Emalish zo'n site is. Er is inderdaad geen woord aan gelogen. Wat een leuke webwinkel! Een eervolle vermelding in de categorie 'Het beste kinderspul'!

Lees ook:Waar koop je een kasteel? Bij Katie & Co!
Lees ook:Baby Paws: fijne zachte schoentjes voor de allerkleinste voetjes
Lees ook:Pico Mode: de webshop waar je in blijft winkelen
Lees ook:Kinderwinkel Miniatuur dichterbij dan je denkt!
Lees ook:Koel 4 Kids ook deze winter weer de nummer 1 op schoengebied!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>