Waar koop je een kasteel? Bij Katie & Co!

Vandaag ontving ik de nieuwsbrief van de meer dan geweldig leuke webwinkel Katie & Co. Ik begon met 'bladeren' door de producten, en voor ik het wist zat ik al een half uur te 'oh-en' en 'ah-en'. Wat een leuke dingen allemaal! Favoriet voor mij is toch wel dit kartonnen kasteel van Villa Karton. Je bouwt het droomhuisje in een mum van tijd en je kinderen kunnen naar hartelust met potlood en stift decoreren. Misschien een eerste stap richtig interieurarchitect? Voor de prijs, 32,95 euro hoef je het in elk geval niet te laten. Katie & Co krijgt (en echt niet alleen maar om dit leuke kasteel) een eervolle vermelding in de categorie 'Beste Kinderspul'!

Lees ook:Nieuwe kinderhorloges van FlikFlak zijn geweldig!
Lees ook:Maak kans op 75 euro shoptegoed bij Jimmy and Jill
Lees ook:1.700 IVF behandelingen per jaar onnodig
Lees ook:Kasteel de Haar zoekt keukenprins!
Lees ook:Kinderkledinglijn van Katie Holmes in de maak

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>