André Kuipers presenteert eerste prentenboek!

André Kuipers heeft vandaag drie boeken over zijn leven en zijn werk gepresenteerd:  een officiële biografie, een populairwetenschappelijk boek voor jongeren én het prentenboek André het Astronautje voor de allerjongsten. Zo kun jij dus ook je allerjongsten kennis laten maken met ruimtereizen! Kuipers woonde van december tot juli in het internationale ruimtestation ISS. Hij deed er tientallen experimenten. De biografie Droomvlucht beschrijft de manier waarop de jonge André uit Amsterdam-Oost in de ban van ruimtereizen raakte, zijn werk om die droom waar te maken en zijn tijd in de ruimte. Het boek is geschreven door journalist Sander Koenen, die als een van de weinigen nauw contact had met Kuipers in de ruimte.
In Ruimteschip Aarde leggen Koenen en Kuipers aan jongeren uit hoe het is om te leven in de ruimte, hoe belangrijk wetenschap is en hoe de aarde in elkaar zit. André het Astronautje is van Kuipers zelf. Hij schreef het boekje in de ruimte voor zijn twee jongste kinderen. Het gaat over een jongetje dat met zijn knuffel Muis naar de maan gaat.

Lees ook:Laat je dochter lezen uit het sprookjesboek van Manolo Blahnik
Lees ook:8.000 scholen krijgen gratis Sinterklaasprentenboek van André Kuipers
Lees ook:Andrelon presenteert shampoos speciaal voor kinderen
Lees ook:Vanaf vandaag veilig leren vrijen op internet
Lees ook:Hoe een robot een kind met autisme gaat helpen…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>