Andrelon presenteert shampoos speciaal voor kinderen

Kinderhaartjes wassen: ver-schrik-ke-lijk. Hoe je het ook doet, het wordt altijd gillen. Andrélon speelt in op dit klein huiselijk drama en lanceert twee shampoos die zijn afgestemd op het haar van kinderen: Andrélon Prinses shampoo en Andrélon Piraat shampoo. Zou er hiermee dan eindelijk een einde komen aan het gegil in bad of onder de douche? Ik vraag het me oprecht af… Prikken of niet, ze hebben er sowieso een hekel aan. Maar Andrelon krijgt van mij het voordeel van de twijfel: ik ga het proberen!

Deze Andrélon for Kids shampoos hebben een zachte, pH-huidneutrale formulering die een heel milde verzorging biedt. En, ook heel belangrijk: ze prikken niet in de ogen. Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Lees ook:Hysterisch onder de douche
Lees ook:Kruidvat lijkt hét shopadres voor armlastige Sint te worden
Lees ook:Kruidvat lijkt héy shopadres voor armlastige Sint te worden
Lees ook:Kruidvat koopt ontdekking metaalsplinter in babyvoeding af met bon
Lees ook:Mádara breidt verzorgingslijn voor kinderen uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>