Vanaf vandaag veilig leren vrijen op internet

Het gaat echt iet lang meer duren of ieder face-to-face contact is verdwenen. Internet speelt een steeds grotere rol in ons leven en het gaat nu al zover dat je vanaf vandaag veilig kunt leren vrijen via het net. Het initiatief is afkomstig van de GGD Amsterdam. Op de website www.vrijlekker.nl krijgen jongeren persoonlijk advies over hoe zij veilig(er) kunnen vrijen. Jongeren die iets over veilig vrijen willen weten maken op de site kans op een iPod Touch of een breakloose vakantie voor 6 personen. Het wordt allemaal wel heel aantrekkelijk gemaakt!Advies op maat dus, aansluitend bij de situatie van de jongere. Zogenaamde lovecoaches geven tips en informatie.

De GGD Amsterdam kwam met het idee omdat nog altijd veel jongeren een geslachtsziekte oplopen. Praten over SOA's, veilig vrijen en seks is voor veel jongeren nog een taboe, concludeert de GGD uit een onderzoek. Op internet is de jongere anoniem en kan hij vrijuit vragen stellen en advies ontvangen, zo is het idee.

De website gaat vandaag om 14.00 uur de lucht in.

Lees ook:Twee nieuwe sites over veilig internetten voor kinderen
Lees ook:Met MyBee veilig surfen
Lees ook:Tips voor veilig Internetten
Lees ook:Suske en Wiske leren kinderen veilig internetten
Lees ook:Moeders vragen apotheek om advies bij kinderkwalen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vanaf vandaag veilig leren vrijen op internet

  1. Roos

    waar is het filmpje

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>