Bezoek filmstudio Harry Potter in Londen

Potter1Veel mensen zijn betoverd door de films van Harry Potter. De prachtige speciale effecten en fantastische wezens maken deze iconische serie geliefd bij jong en oud. Gun jezelf een blik een achter de schermen van deze prachtige productie. Loop door de spectaculaire sets, waaronder de Grote Zaal, het kantoor van Perkamentus en de Wegisweg. Aanschouw het ongelooflijke schaalmodel van Zweinstein dat wordt gebruikt voor de buitenscènes in de films. Vlieg er nu met  naar toe… Even je kind heeeel blij maken!
In de studio wordt haarfijn uitgelegd hoe de special effects en animatronics in de film in elkaar zitten. Vlieg op een bezem met de magie van computer graphics. Je ziet de werkelijke rekwisieten, kostuums en effecten van de Harry Potter films. De Warner Bros Studio Tours London biedt een unieke ervaring van de buitengewone technologie die nodig was voor het maken van de meest succesvolle filmreeks aller tijden.

Driedaagse vliegreis naar Londen, inclusief Harry Potter Studio Tour
Bezoek Londen met twee overnachtingen in Hotel Columbia. Drie dagen vanaf € 229 per persoon, inclusief luchthavenbelasting en gratis Thames City Cruise. Vliegreis Amsterdam – London Heathrow v.v. met KLM, dagelijks vertrek.

De Harry Potter Studio Tour, vanaf € 76 per persoon, boek je er eenvoudig bij op Stedentrips.nl. Vertrek is vanaf Fountain Square: 08.00 uur – retour 14.00 uur, 11.00 uur – retour 17.30 uur en vertrek 14.00 uur – retour 20.30 uur.

Lees ook:Schelden leren kinderen van Harry Potter
Lees ook:Dochter Madonna ontwerpster voor H&M én in nieuwe Harry Potter
Lees ook:Harry Potter en de relieken van de dood nu in de winkel
Lees ook:De baby die Harry Potter speelde kreeg 45 euro!
Lees ook:Samson en Gert komen met een nieuwe zomersingle!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>