Piet Piraat en het zwaard van Zilvertand…brrr….

Dagje bios doen, deze vakantie? Piet Piraats nieuwste film draait al een paar dagen in de Nederlandse bioscopen. Hij beleeft weer een spannend avontuur onder de naam ‘Piet Piraat en het zwaard van Zilvertand’. Na een hevige storm belandt de norse Kapitein Eksteroog op een onbewoond eiland. Hij is op zoek naar een schat die zijn aartsvijand Zilvertand daar ooit heeft begraven. Al gauw merkt Kapitein Eksteroog dat hij niet alleen is. Reus, een grote kerel van twee meter en vijf kinderen met hun hondje Smikkel zijn ook op het eiland terechtgekomen. Kapitein Eksteroog en Reus nemen hondje Smikkel gevangen en dwingen de kinderen naar de schat te zoeken.

Intussen ontdekken Piet, Stien, Berend en Steven een eiland dat niet op de kaart staat. Ze gaan op onderzoek uit en belanden zo op het eiland van Kapitein Eksteroog. Als ze daar de kinderen ontmoeten, besluiten ze hen te helpen om de schat te vinden. Samen beginnen zij aan een tocht vol gevaar en avonturen.

Jaja… MOET je gezien hebben!

Lees ook:Piet Piraats ‘Expeditie Noordpool’ gaat door Nederland!
Lees ook:Nieuwe DVD Piet Piraat op ontdekkingstocht in de diepste Wonderwaterwereld
Lees ook:Exclusieve filmfeestjes voor kids door Studio 100 en Pathé
Lees ook:Nieuwe mysterieuze single voor Piet Piraat ‘De mummie’
Lees ook:Vrolijk voorjaar met Wickie en zijn vriendjes!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Piet Piraat en het zwaard van Zilvertand…brrr….

 1. assyma

  Ik wacht nog even met dit soort bezoekjes tot mijn kind hier zelf om vraagt.
  Voorlopig beperk ik me van het clandestien snoepen van de hemelse Piet Piraat hagelslag, na bedtijd…want nee, deze hagelslag behoort niet toe aan mama.
  Voor iedereen die gulle kinderen heeft raad ik deze lekkernij aan…mits men ook op tijd kan stoppen…hmmm

    /   Reply  / 
 2. Thaddeus Keens

  Very fascinating post – may be outdated, but it was new to me. I needed say thanks for this nice article Piet Piraat en het zwaard van Zilvertand…brrr…. | Kinderspul! I positively enjoyed reading each bit of it. I have you bookmarked to take a look at new articles you write.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>