Netflix geeft werknemers eerste jaar onbeperkt betaald ouderschapsverlof

Goed bezig:  Netflix geeft werknemers in het eerste jaar na het krijgen van hun kind onbeperkt ouderschapsverlof. De werknemers van het bedrijf mogen tot een jaar na de geboorte of adoptie van een kind onbeperkt vrije dagen opnemen. Ze worden dan gewoon doorbetaald. Ook als ze hebben besloten weer aan het werk te gaan, mogen ze op elk moment weer terug met verlof als dat nodig blijkt.Netflix vindt dat zijn werknemers de vrijheid verdienen om zich over hun gezin te bekommeren zonder zich zorgen te hoeven maken over werk of geld. “Mensen presteren beter op hun werk als ze zich geen zorgen hoeven te maken over thuis. Dankzij dit beleid zullen werknemers gefocuster en gemotiveerder terugkeren.”

Lees ook:Het wordt de vaders van nu niet makkelijk gemaakt…
Lees ook:Werkende mama’s gaan allemaal gebukt onder schuldgevoel
Lees ook:Weer werken als een kind nog heel klein is niet nadelig
Lees ook:Vrouwen combineren werk en zorg steeds vaker
Lees ook:Ouders evalueren kinderen anders

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>