Ouders dumpen kids bij oppasservice met Koninginnedag

Koninginnedag een feest voor iedereen? Nou, dat valt wel mee hoor… Wij ouders hebben namelijk niet zoveel zin dat met onze kids te vieren. Ouders in Amsterdam zijn in elk geval massaal op zoek naar een oppas voor Koninginnedag.  Het aantal aanvragen voor een ééndaagse oppas is op Oppassers.nl de afgelopen weken met 245% gestegen, laat een woordvoerder woensdag aan Het Parool weten. Schandalig, je kind uit eigenbelang onderbrengen bij iemand die ze niet eens kennen zodat je je zelf klem kunt zuipen. Nou, ik ga lekker met mijn kinderen op een kleedje zitten hoor! Ik vind het vooral een kinderfeest!‘We krijgen heel veel aanvragen via onze site en per mail of we iemand in ons bestand hebben voor de dag van de troonswisseling. Ouders willen graag die dag de handen vrij hebben om feest te vieren’, zegt de woordvoerder.
Vooral ‘s middags en ‘s avonds willen ouders zonder de kinderen feestvieren. ‘Tijdens die uren zien we de meeste behoefte omdat ze dan graag de binnenstad in gaan.’

Lees ook:Kinderen en koninginnedag…
Lees ook:Vrouw zet oppaskindje op eBay – ‘voor het geld’
Lees ook:Wie heeft de allerbeste oppas van het jaar? Nomineer hem of haar!
Lees ook:Ik zoek met spoed een alleenstaande vader!
Lees ook:Wat doen we; een nanny of een manny?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>