Ik zoek met spoed een alleenstaande vader!

Ik zoek met spoed alleenstaande vaders die na het overlijden van hun vrouw voor de jonge kinderen zorgen. Ik zou je graag interviewen voor een bekende glossy en we willen een mooie foto van jou en je kind(eren) maken.  Alleenstaande moeders laten flink van zich horen, maar alleenstaande vaders blijven op de achtergrond. Tijd om daar verandering in te brengen! En ben je bijna alleenstaande vader doordat je vrouw carrière maakt en veel van huis is, hoor ik ook graag je verhaal. Het heeft nogal spoed: voor het einde van deze week wil (16 maart!)  ik rond zijn! Mijn deadline is namelijk 1 april. Dus ben of ken jij zo iemand, mail mij dan: [email protected].

Lees ook:Vaders vieren vaderdag vooral voor de kinderen
Lees ook:Even bevallen langs de snelweg!
Lees ook:Kinderen houden single ouders niet tegen te daten
Lees ook:Oilily winkels Alkmaar dicht?
Lees ook:Vaders vinden combineren werk en zorg maar lastig

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ik zoek met spoed een alleenstaande vader!

  1. Heety Riet

    EINDELIJK.
    Eindelijk eens een blad die aandacht besteed aan alleenstaande vaders.
    Mijn zoon heeft een heel jaar alleen voor zijn dochter van toen 4 jaar gezorgd omdat de moeder weg was gegaan.
    Na 1 jaar kon hij de kombinatie, werken, huishouden, opvoeding en verzorging van hun dochter niet meer aan en is zij eerst in een pleeggezin en daarna weer bij haar moeder geplaatst.
    Mijn zoon houdt heel veel van zijn dochter en is helemaal ingestort.
    Hij ziet zijn dochter zeer weinig ook omdat hij geen vervoer heeft en hij in Brabant en zijn dochter in Overijssel woont.
    Ook ik zie mijn kleindochter heel weinig want ik woon in Zuid-holland en als mijn kleindochter een weekend bij mij zou komen moet mijn man meer dan 700 km. rijden n.l. 2x v.v. Zuid-holland- Overrijssel.+ 50 euro benzinekosten.
    En mijn man is 67 jaar en dat houdt hij niet meer vol.
    Ik ben 73 jaar en zie mijn kleindochter daarom
    heel weinig.
    De laatste keer was 1 januari 2012.
    Misscien de meivakantie en dan huren wij een bungalow in Overijssel, dan is het maar 1x v.v. Zuid-Holland- Overijssel.
    Mar dat is ook erg duur en wij hebben alletwee maar een AOW uitkering.

      /   Reply  / 
  2. L.S.Visser

    Mijn ex is niet dood. Hoewel dat vaak wel zo voelt. Communicatie is niet mogelijk. Drugs heeft bezit van haar genomen. Ik draag de volledige verantwoordelijkheid over mijn dochter. Zij heeft haar moeder nu een jaar niet gezien. Ik vind het heerlijk om vader te zijn. Doe alles voor mijn dochter. Ik bak koekjes met haar, zorg dat ze naar zwemles gaat, sta klaar met een kopje thee als ze uit school komt heb leren vlechten en probeer zoveel mogelijk een evenwicht te vinden tussen het zijn van een stoere vader die de sterkste is van de wereld en het overnemen van de gevoeligheid en geborgenheid die een moeder bied. Dit gaat me goed af al zijn er eigenschappen waarover alleen een vrouw beschikt. Ik merk aan mijn dochter dat ze zoekend is naar een voorbeeldfiguur. Mijn verhaal is al te laat, het is al 1 april geweest. Mocht je alsnog meer willen weten dan kun je me contacteren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>