Nikke Plessen ontwerpt kleding voor jongens en meisjes

Schermafbeelding 2015-02-05 om 08.30.54Het was te verwachten: Nikkie Plessen lanceert binnenkort haar eigen kinderkledingklijn. Dat heeft ze deze week op haar blog laten weten. De nieuwe lijn gaat NIK&NIK heten. Volgens Plessen was het best lastig om de naam te bedenken en te beslissen welke ontwerpen de defintieve lijn zouden halen.  Nikki omschrijft kinderen als eigenwijs, nieuwsgierig. “Ze hebben op jonge leeftijd al een uitgesproken smaak, en daar moet zéker rekening mee worden gehouden.”
In eerste instantie was de ontwerpster alleen van plan om een meisjeslijn te beginnen. “Maar na de geboorte van mijn zoontje Alain kon ik dat niet maken”, zegt Plessen tegen NU.nl. “Nu kan ik mijn kinderen allebei kleden.” Naast de nieuwe lijn maakt de ontwerpster ook bekend binnen twee maanden een nieuwe winkel te openen, gelegen aan de P.C Hooftstraat in Amsterdam.  Ze heeft in  Amsterdam een winkel aan de Cornelis Schuytstraat.

Lees ook:Gap gaat kinderkleding maken met Diane von Furstenberg
Lees ook:Ook Nikkie Plessen heeft het rot na de zwangerschap
Lees ook:Bridget Maasland bevallen van zoontje Mees
Lees ook:Nieuw UNISEX kinderkledingmerk in Nederland: Mói
Lees ook:Cloggies Childwear: verre van doorsnee

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>