Pippaloentje.nl wint wildcard verkiezing startende ondernemers

Schermafbeelding 2014-10-30 om 14.50.17Marieke van Meene startte 2,5 jaar geleden de webshop pippaloentje.nl, waar ze gepersonaliseerde kraamcadeaus verkoopt. Haar ondernemerschap is niet onopgemerkt gebleven. Ze ontving onlangs een wildcard voor de verkiezing The Next Entrepreneur 2014, georganiseerd door de Rabobank en MKB Nederland. “Er zijn vijftig kandidaten die doorgaan naar de laatste ronde voor de verkiezing The Next Entrepreneur 2014. Ik heb een wildcard gewonnen met mijn pitch op een zeepkist bij een startersplatform in de gemeente Haarlemmermeer. Ik vind alleen deze nominatie al een prachtige bekroning op het harde werken van de afgelopen jaren”, reageert de Hoofddorpse enthousiast. Marieke startte haar webshop vanuit haar passie voor zowel ondernemen als creativiteit.
Bij Pippaloentje kunnen de klanten rekenen op een snelle levering, persoonlijke service en unieke cadeautjes. Zo mailt Marieke de klanten een foto van het resultaat van hun bestelling en doet ze niet aan automatisch gegenereerde berichten. Iedere klant krijgt de bestelling prachtig ingepakt thuis gestuurd. Het handgeschreven felicitatiekaartje is de kers op de taart.

Marieke doet er alles aan om de concurrenten op gebied van creativiteit en service voor te blijven. Die insteek heeft haar nu een wildcard opgeleverd en misschien wel de titel The Next Entrepreneur 2014! Op 7 november worden de vier finalisten bekend gemaakt en op 9 december wordt in Theater ’t Spant in Bussum onder leiding van Jort Kelder duidelijk wie er met deze felbegeerde titel vandoor gaat.

Wil je voor die tijd kennismaken met Marieke’s webshop? Dat kan! Op www.pippaloentje.nl vind je onder meer de leukste kraammanden, naamcadeaus, luiertaarten, geboorteborden en houten naamtreinen.

Lees ook:NERF Rebelle Secret Agent Bow van Hasbro bekroond tot Speelgoed van het Jaar 2014
Lees ook:Kleertjes.com wint de Thuiswinkel Award 2013 in de categorie Baby & Kind.
Lees ook:Just Little Kinderkleding heeft het helemaal begrepen
Lees ook:Uk&Co: de leukste kledingmerken voor jongens en meisjes
Lees ook:Kinderwebshop Ik Zie Je heeft het goed begrepen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>