Just Little Kinderkleding heeft het helemaal begrepen

Just Little Kinderkleding is nou een typisch geval van een webshop waar je meteen voor valt. Leuke merken, een goede opmaak, een fijne navigatie en een snelle en goede service. Neem nou alleen al het feit dat alles gratis verzonden wordt en dat je je bestelling de volgende dag al binnen hebt – als je voor 16.00 uur besteld hebt dan. Daar houden wij ‘ongeduldige’ moeders wel van!

 

American Outfitters. Bellerose, Bóboli. Desigual, Guess, Monkey Madness en Super Ego: niet de meest alledaagse merken en dat is nou juist wat mijn aandacht trekt. Net even anders: erg leuk. En deze merken zijn ook zo ontzettend apart! Just Little verkoopt de toppers uit de collectie, die selectie is dus al voor ons gemaakt.

Wat ik al schreef in de inleiding: de service bij Just Little is super. Je krijgt er snel en persoonlijk antwoord als je een vraag hebt en als je de kleertjes ergens anders goedkoper weet te vinden, dan past Just Little de prijs aan. Waar vind je dat nou nog?

Iedere dag een nieuwe dagaanbieding, 7,50 mindering op je eindrekening als je je nu inschrijft voor de nieuwsbrief… Ik zou niet weten wat ik nu nog moet bedenken om je te overtuigen eens bij Just Little te gaan shoppen! Ik denk helemaal niets Daarom bij deze: shop ze!

Lees ook:Superfijn (en NU heel voordelig!) shoppen bij Bink & Troela
Lees ook:Bonanza Kidswear weet precies wat leuk is
Lees ook:Olliewood: al heel lang een begrip op onlineshopgebied
Lees ook:Online Uggs bestellen doe je safe bij…UggsUitAmerika.nl
Lees ook:Ouders vinden lastige vragen van kinderen maar…lastig!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Just Little Kinderkleding heeft het helemaal begrepen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>