Moeder twittert zich suf tijdens haar bevalling

Ik ben nogal van het delen van alles en nogwat. Toen de bevalling van mijn dochter begon, zette ik dat ook meteen op de weblog die ik destijds bijhield. Ik kan me voorstellen dat ik bij deze bevalling (ik ben over een paar weken uitgerekend) helemaal los ga op Facebook. Daarin ben ik niet de eerste. Want er is onlangs een moeder geweest die op Twitter live verslag deed van haar bevalling. Ik hou er van! Het is zo anno nu! Lees het artikel erover maar op HLN. Zou jij het doen?

Lees ook:Jools Oliver, van Jaimy ja, acht uur na bevalling weer in skinny
Lees ook:Baby voor Doutzen Kroes?
Lees ook:Meesters en juffen van Nederland: hoe correct is uw spelling?
Lees ook:Aukje van Ginneken bevalt van dochter Josje
Lees ook:Lijst met pesters Anass circuleert op internet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>