Baby voor Doutzen Kroes?

Als het aan het fotomodel ligt vandaag wel, lees ik in De Telegraaf. Doutzen Kroes wil namelijk dolgraag vandaag bevallen, hoewel de tijd daarvoor wel begint te dringen. Dat ze nu wil bevallen blijkt uit een bericht op Twitter. “Ik weet wat ik vandaag wens… Maar hij heeft andere plannen geloof ik haha. Goedemorgen allemaal! Het is vandaag 1.11.11. Doe een wens!” Nou ja, wie weet… Nog een paar uur te gaan! De zwangere Doutzen was voor eind december uitgerekend maar is nog niet bevallen van haar zoontje. Haar echtgenoot DJ Sunnery James is de vader van het komende jongetje. De Friese schone stapte begin november in het huwelijksbootje.

Lees ook:Doutzen Kroes dolgelukkig met dochter
Lees ook:Baby voor Doutzen Kroes
Lees ook:Blij babynieuws: Doutzen Kroes’ dochter is geboren!
Lees ook:Kinderen maken Doutzen Kroes succesvol model
Lees ook:Zomerkinderen sterker en langer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>