Er worden steeds meer iBabies geboren!

Ik ben gek op Apple, maar om mijn kind nou naar de computerfabrikant te vernoemen. NEE! Maar volgens het onderzoek van het Amerikaanse Babycenter kregen in 2012 15 procent meer meisjes de naam ‘Apple’ – waarmee deze naam maar liefst 585 plekken op de ranglijst steeg. De naam ‘Mac’ voor jongens nam met 12 procent toe. Tot slot was ook de naam ‘Siri’ (net als Apple’s voice-commando-dienst) populair: 5 procent meer meisjes kreeg deze naam. Raar hoor! Babycenter spreekt bij deze namen gekscherend over ‘iBabies’. De populairste namen in de Verenigde Staten in 2012 waren overigens Sophia (voor meisjes) en Aiden (voor jongens).

Lees ook:Weer normale babynamen door kredietcrisis
Lees ook:Amerikanen omarmen naam Elvis weer voor hun kinderen
Lees ook:Paus wil dat kindertjes weer Katholieke namen krijgen
Lees ook:Ruim helft ouders heeft spijt naam kind
Lees ook:Sem en Sophie volop gekozen als naam voor kind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>