FEEST! DE PRINSES IS JARIG!

En dan bedoel ik niet alleen Alexia! Ook mijn eigen prinses is jarig. Onze dochter Floortje is namelijk precies een jaar voor Alexia geboren. En dat betekent inderdaad….dat ze vandaag naar school gaat. Heftig hoor, ook je jongste naar school. Zit ik hier, helemaal alleen… Snif. Maar ach, het heeft ook zo z'n voordelen. Ik heb wat extra tijd voor mezelf! En daar spuug ik natuurlijk niet op. Maxima moet nog even wachten voor het zover is. Die heeft sowieso Ariane nog. Vanuit hier aan alle prinsessen die vandaag jarig zijn: VAN HARTE!  

Lees ook:Vandaag zijn er twee prinsessen jarig!!!
Lees ook:Prinsessen Alexia & Floortje: van harte gefeliciteerd!
Lees ook:Amalia is alweer drie en paps maakt foto’s
Lees ook:Blog Online 1 jaar oud
Lees ook:Zwemles: ouderschap en management

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>