Innovatieve meegroeiende voedingsbeha met gelbeugel!

Wat ene uitvinding! De GelWire™ voedingsbeha is de allereerste beha met een zachte, flexibele gelbeugel in plaats van een metalen beugel. Het jaar is nog maar net begonnen en deze nieuwe bh van Carriwell heeft al twee prijzen op haar naam staan: de Keulse Kind & Jugend Innovation Award 2014 en de Belgische Baby Product Award 2014. In Nederland is het product genomineerd voor de Babystuf Baby Innovation Award, stemmen kan nog op www.babyinnovationaward.nl. De prijsuitreiking is eind februari tijdens de Negenmaandenbeurs in Amsterdam. Ik vind het echt een briljant idee! Had ik het maar eerder geweten; ik ben net twee weken geleden bevallen…Tijdens de zwangerschap en voedingsperiode veranderen borsten continu van vorm en grootte. Harde metalen beugels zijn daarom ongeschikt en kunnen zelfs borstontstekingen veroorzaken door melkkanaaltjes dicht te drukken. Voor vrouwen die toch graag de steun van een beugel willen ervaren tijdens hun zwangerschap en voedingsperiode is er nu de revolutionaire GelWire™ beha. De soepele siliconen beugel wordt warm op de huid en vormt zich naar de borst zodat hij altijd de juiste pasvorm heeft.
Groeit twee maten mee

Geheel passend in het Carriwell-assortiment is ook deze beha van zachte, ademende naadloze microfiber. Dankzij de speciale weeftechniek kan de beha maar liefst twee maten meegroeien zonder aan steun in te boeten. De beha is hierdoor geschikt vanaf het begin van de zwangerschap én ideaal voor borstvoedende moeders waarvan de borsten tussen voedingen in van maat veranderen. Bij iedere bh zit bovendien gratis een ‘extender’ om indien nodig bij de sluiting van de bh extra ruimte te creeëren. Verloskundigen, kraamverzorg¬sters en lactatiekundigen raden de GelWire™ voedingsbeha aan als ‘veilige beugelbeha’.

Carriwell

Het Deense bedrijf Carriwell is reeds 17 jaar actief in de zwangerschapsmarkt. Zij onderscheidt zich van concurrenten door een totaalpakket aan te bieden: van naadloze lingerie, lingerie met kant, borstvoedingskleding en de organic cotton lijn tot accessoires (zoogcompressen, buikbanden, netbroekjes, kraambustiers etcetera). Bovendien levert Carriwell enkel kwaliteitsproducten en staat het merk in talloze landen bekend om haar naadloze, comfortabele microfiber lingerie voor de zwangere of borstvoedende vrouw.

Kijk voor alle producten van Carriwell op www.carriwell.nl

Lees ook:Carriwell start campagne voor echte moeders
Lees ook:En dit is de allermooiste voedingsbeha!
Lees ook:Wie heeft het meest innovatieve babyproduct gefabriceerd?
Lees ook:Award voor zwangerschapslingerie Marlies Dekkers
Lees ook:Mamavriendelijke kolf in de finale Innovation Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>