Carriwell start campagne voor echte moeders

Lingeriemerk Carriwell start de campagne #carriwellrealmums, waar veel, zo niet alle, (aanstaande) moeders zich in zullen herkennen. Echte moeders, met echte onzekerheden: zij verdienen de fijnste lingerie voor de beste ondersteuning. Carriwell juicht de ‘echte vrouwen-trend’ die al een tijdje gaande is meer dan toe. Want juist tijdens de zwangerschap heeft een moeder behoefte aan echte ondersteuning en praktische lingerie. Daarom deed Carriwell eerder dit jaar een Facebook oproep en werden er echte moeders gezocht die mee wilde werken aan een fotoshoot. Het resultaat mag er zijn, het is direct duidelijk dat je er ook in comfortabele zwangerschapsbasics, er fantastisch uit kan zien. En wie zich goed voelt, voelt zich zeker en straalt dat uit.

Yael, ten tijde van de fotoshoot zwanger van een tweeling én moeder van de 3-jarige Colin: “Ik voelde me tijdens de fotoshoot zo mooi, écht een model! Het was heel leuk om te doen! Met andere moeders op de set had ik direct een klik, ze waren net als ik: druk met werk en kinderen. We hebben nog wat handige tips en trucs uitgewisseld. Heel nuttig!”

Carriwell gunt alle moeders dit gevoel en maakt daarom lingerie met goede ondersteuning zodat jij je goed voelt.

Herkenbaarheid
En hoe fijn is het om herkenbaarheid bij andere moeders te vinden. In de campagne #carriwellrealmums kan dat. Jouw lijf doet het toch maar, dé zwangerschap!!! De nieuwe campagne laat zien dat iedereen er mooi uit ziet tijdens haar zwangerschap.

Maak kennis met andere echte moeders, net als jij. Maak kennis met Carriwell!

Over Carriwell
Het Deense Carriwell ontwerpt sinds 1996 comfortabel en ondersteunend lingerie voor tijdens en na de zwangerschap. Zo biedt de collectie naast buikbanden ook voedingbeha’s, zwangerschapsslips, sluitlakens en nog meer comfortabele basics van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Lees ook:Innovatieve meegroeiende voedingsbeha met gelbeugel!
Lees ook:Echte Nederlandse zwangere modellen gezocht
Lees ook:Award voor zwangerschapslingerie Marlies Dekkers
Lees ook:Maak contact met je baby door zwangerschapsyoga
Lees ook:Je te druk maken als je zwanger bent is slecht voor je kind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>