Youtube helpt bij bevallingen

Zwanger? Laat je man enkele YouTubefilmpjes zien van bevallingen. Het kan van pas komen! De website YouTube.com blijkt een uitkomst bij voortijdige bevallingen. De 28-jarige Marc Stephens, een Engelse marinier, kon zijn vrouw Jo namelijk helpen bij het bevallen doordat hij enkele filmpjes had bekeken op YouTube. Toch handig als je verloskkundige in de file staat!  

Zijn vrouw beviel drie weken eerder dan verwacht, thuis in de woning van het stel in de plaats Redruth in het zuidwesten van Engeland. Donderdagavond klaagde Jo over pijn. Daarop zocht Stephens op internet informatie over bevallingen. Rond half drie ‘s nachts maakte zijn vrouw hem wakker. Haar weeën bleken te zijn begonnen. Stephens belde nog met een ziekenhuis in de omgeving, maar de dienstdoende vroedvrouw was al druk bezig met een andere bevalling. Het volgende dat hij zag, was zijn vrouw die op handen en voeten door de deur van de slaapkamer kwam kruipen. Stevens: ”Ik keek naar beneden en zag het hoofdje van de baby al.” Na hulp te hebben verleend bij de bevalling, arriveerde een ambulance en ging de man met zijn net bevallen vrouw, de pasgeboren baby Gabriel en drie andere kinderen naar het ziekenhuis. Na een paar uur konden ze weer naar huis.

Lees ook:Eerste bevalling niet thuis?
Lees ook:Vrouw bevalt onderweg naar Schiphol in vliegtuig
Lees ook:Bevalling in Meppels ziekenhuis kan niet meer!
Lees ook:Bevallen in een politieauto; weer eens iets anders!
Lees ook:Thuis bevallen net zo veilig als het ziekenhuis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>