Bevallen in een politieauto; weer eens iets anders!

Een Berlijnse vrouw is achterin een politieauto zaterdag bevallen. Vanwege de Gay Pride tijdens Christopher Street Day waren wegen afgesloten en kon ze niet op tijd naar het ziekenhuis komen. Niet de meest ideale plek natuurlijk, maar je hebt wel een goed verhaal te vertellen later! De echtgenoot van de 25-jarige vrouw vroeg agenten op straat om hulp. Zijn vrouw stond al op het punt te bevallen en omdat veel wegen waren geblokkeerd konden ze niet meer op tijd bij het ziekenhuis komen, meldt WeltOnline. Het meisje kwam in de auto gezond ter wereld. Een 47-jarige politieman, die ook opgeleid was als paramedicus, heeft de vrouw geholpen bij de bevalling en verzorgde het pasgeboren meisje. Een 40-jarige collega bekommerde zich om de kersverse vader. Kort na de bevalling heeft de brandweer het gezinnetje naar het ziekenhuis gebracht.

Lees ook:Even bevallen langs de snelweg!
Lees ook:Youtube helpt bij bevallingen
Lees ook:Moeder bevalt na 12 kinderen van 5-ling
Lees ook:Ouders laten kinderen uren in hete auto achter
Lees ook:Geboren in de trein: levenlang gratis reizen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>