Roze en blauwe muisjes voor de tweeling van Charlene van Monaco!

Dik feest! Prinses Charlene is gisteravond bevallen van een jongen en een meisje: Gabriella en Jacques. Moeder en kinderen maken het goed, meldt Linda. De volledige naam van het meisje is Gabriella Thérèse Marie. Ze draagt de titel Gravin van Carladès. De jongen heet Jacques Honoré Rainier en draagt de titel Prince Héréditaire (Kroonprins) en Markies van Baux (in de Franse Provence). Beeld van de baby’s is er nog niet. Maar voor een overzichtje van Charlenes mooie dracht verwijs ik je naar Linda!

Lees ook:Nieuwe Linda in teken van (bekende) baby’s
Lees ook:Timelaps van kind dat van meisje een jongen wordt!
Lees ook:Hele dure baby’s in de nieuwe Linda. Mode
Lees ook:Baby’s huilen in melodie die gebruikelijk is voor moedertaal
Lees ook:Dappere bijstandskinderen in de nieuwste Linda.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>