Hele dure baby’s in de nieuwe Linda. Mode

Een Gucciromper kopen waar je baby binnen een maand uitgroeit. Of je kind met 6 maanden al een baby rayban op de neus plakken. Wij lachen er natuurlijk hartelijk om, maar er zijn zat vrouwen die het doen. Geld teveel, denk ik dan. Mocht je behoefte hebben aan beeld van designerbaby’s, moet je nog even snel de nieuwe Linda. Mode kopen. Daar staan een paar exemplaren in waar wij nuchtere vrouwen hartelijk om kunnen lachen.

Lees ook:Pico Mode: de webshop waar je in blijft winkelen
Lees ook:Laat je dochter zelf haar kleren ontwerpen op litllestylist.com
Lees ook:Zebra heeft de allerleukste schooltassen!
Lees ook:De baby die Harry Potter speelde kreeg 45 euro!
Lees ook:Win een paar gave Devalab-sneakers bij Kinderspul.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>