Jongetje én meisje voor Nicolette Kluijver

Hoe leuk! Nicolette Kluijver, krijgt een jongetje en een meisje. Dat lijkt mij de leukste manier om een tweeling te krijgen: vooral ook voor de kinderen… “Echt te gek,” vindt Nicolette het zelf.  Ze werd half juni nog in het ziekenhuis opgenomen omdat ze een bacterie onder de leden had en moest een paar dagen aan het infuus. Maar nu dan dus dit leuke en positieve nieuws. Nicolette en haar man plastisch chirurg Joost Staudt kregen in oktober 2012 dochtertje Isabelle Floortje. Ze trouwden datzelfde jaar.

Lees ook:Tweede dochter voor Nicolette van Dam
Lees ook:Nicolette van Dam in High School Musical
Lees ook:Isabelle wint liedjeswedstrijd Kinderen voor Kinderen
Lees ook:Het geheime ingrediënt: Tof en leerzaam boek voor avontuurijke kinderen
Lees ook:Baby Caro Emerald mee naar concerten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>