Versgeboren zoon Susan Smit heet…Goof!

Schrijfster annex heks Susan Smit is bevallen van haar tweede kindje. En het mannetje heeft een bijzondere naam meegekregen, om het voorzichtig uitte drukken. Hij heeft Goof… “Zaterdagochtend is Goof geboren! Voluit: Govert Antonie. Peter en ik zijn in een roes en Linde is al een trotse grote zus. Wat een rijkdom!” laat ze weten. Het mannetje zal in Amerika vast de nodige fronsende blikken zorgen.

Lees ook:Wiplala in een nieuw jasje: betoverend leuk
Lees ook:Vervalsing etiketten Nutrilon: ouders opgeroepen om te controleren
Lees ook:Baby voor lover van Peter R de Vries
Lees ook:NRC: wat moeten kinderen voor hun twaalfde hebben gedaan?
Lees ook:Stichting Kans voor Kaj: help dit mannetje met zeldzame vorm van kanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>