Wiplala in een nieuw jasje: betoverend leuk

Momenteel lezen wij ons 6-jarig zoontje Wouter de vernieuwde versie van Annie M.G. Schmidts bekende boek Wiplala voor. Het boek, over het mannetje dat ontzettend klein is en met zijn toverkunsten (tinkelen) een hele familie tot miniformaat transformeert, doet Wouter iedere avond weer helemaal stil vallen. Nou zal dat voor de meeste kinderen normaal zijn, zo tijdens het voorlezen, maar bij Wout is het een teken dat het om een echt goed boek gaat. Nieuw aan het boek zijn de prachtige tekeningen van Philip Hopman. Het boek wordt uitgegeven door Uitgeverij Querido en kost 14,95. Het ISBN-nr is 978 90 451 0423 2. Op www.wiplala.net kun je alvast het nodige over dit kleine mannetje lezen.

Lees ook:Vos en Haas, boek om te leren lezen
Lees ook:Kinderen naar de stembus
Lees ook:Lezen over kerst: O, Dennenboom van Jacques Vriens
Lees ook:Zomers voorlezen uit Bobbi gaat naar zee!
Lees ook:Ogen tekort bij O Monster eet me niet op

1 Reacties // Reageer

One thought on “Wiplala in een nieuw jasje: betoverend leuk

  1. samantha

    het is een heele lueke boek en ik heb Wiplala weer en Wiplalaen waaeom noemt wiplala niet toveren en waarom zegt hij dan tinkelaen hij hebt al die mensen in klirn petoverd die in huis woonde dat was gijneg
    maar die boek is wel erg luek wie schrijvt die boeken allemal dat is knap dat wil ik ook wel nou maar dat kan niet he is dat luek ??? of niet zo leuk of is het stom om dat de doen maar dat is wel erg luek die verhalen en wie makten die plaatjes dan dat is ook errg knap en mooie van wie heben jullie dat zo oma wil ik ook wel maar zij kan het niet emij oma jklan oook niet zo goed loopen

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>