Jaja! Eerste ‘zwangere’ foto’s van Kate Middleton!

Ik ga het risico niet lopen Queen Elizabeth hoogstpersoonlijk en ziedend op mijn stoep te krijgen, dus ik publiceer de foto’s maar niet… Maar ik wil jullie wel verwijzen naar een site waar ze wel te vinden zijn: de eerste beelden van een zwangere Kate. Ik denk dan: doe niet zo moeilijk en geef de wereld waar het op wacht. Maar ach: op deze manier heeft het natuurlijk wel iets spannenders!

Lees ook:JA! Kate Middleton is ECHT zwanger!
Lees ook:Baby voor Kate Middleton en Prins William
Lees ook:Vocht ontbindend lichaam gevonden in auto van ouders Maddie
Lees ook:Baby George van Kate & William overladen met cadeaus
Lees ook:Gamen kan ADHD bij kinderen veroorzaken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>