Baby voor Kate Middleton en Prins William

Na geruchten dat Kate onvruchtbaar zou zijn, hebben we dan nu het gerucht dat ze zwanger is. Dat zou nog eens prachtig zijn! De wereld kan wel weer wat mooi koninklijk babynieuws gebruiken. Dat ze zwanger is, meldt Jessica Hay, een goede vriendin van de 30-jarige Kate. Aan dat ‘goed’ kun je twijfelen: ik kan me namelijk zo maar voorstellen dat Kate en William het helemaal nog niet naar buiten willen hebben. Hoe dan ook, de goede vriendin vertelde het in een interview met het Australische New Idea Magazine. ‘Ze willen het nieuws van de zwangerschap in december bekendmaken.’. Dus jij doet het in november. Hoe chique.

Hay, die vorig jaar ook bij het huwelijk van de twee aanwezig was, kent Kate al vanaf haar 14e jaar. Ze zegt: “Ze bereiden zich momenteel voor op hun gezinsuitbreiding. Kate wil het liefst eerst een jongetje en dan een meisje. Meer dan twee kinderen wil het stel echter niet.” Carole Middleton, de moeder van Kate, sprak een halfjaar geleden al over de eventuele gezinsuitbreiding van William en Kate. “Carole heeft gezegd dat Kate nog niet zwanger is, maar dat ze dit wel snel van plan is”, zei een insider destijds.

Lees ook:JA! Kate Middleton is ECHT zwanger!
Lees ook:Ook een mooie buik tijdens je zwangerschap?
Lees ook:Baby George van Kate & William overladen met cadeaus
Lees ook:Tweede kind voor Jan Smit?
Lees ook:Kleding koningshuis-kindertjes kan best wat hipper…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>