Kleding koningshuis-kindertjes kan best wat hipper…

Ach, ach, wat een koddig mannetje is Prins George, de anderhalf jaar oude dreumes van Kate en William toch. De wereld is blij verrast met wat foto’s op Twitter. Zie hem nou zitten, in zijn kersttrui. Ik vraag mij vooral af waarom het kereltje een korte broek aan heeft. Royalty of niet: een beetje spijkerbroek kan toch ook? Die blote knietjes in december! Enne…die schoentjes zijn ook wel heel erg achterhaald voor een jongetje. Wat dat betreft mogen de koningshuizen, ook het onze overigens, best eens wat moderniseren! Wat vinden jullie? Nederland heeft zo’n geweldig arsenaal aan gave kinderkledingmerken. Zouden onze drie prinsessen daar wat vaker in te vinden moeten zijn? Of gaat jullie voorkeur uit naar de stijve smockwerkjurkjes die ze nu vaak dragen?

Lees ook:Supergaaf en onbreekbaar servies van Emma Bridgewater winnen!
Lees ook:Aanstaande ouders hebben duidelijke voorkeur geslacht baby
Lees ook:Niet zindelijk kind mag geweigerd worden op kleuterschool
Lees ook:Kinderen poetsen liever met de hand dan elektrisch de tanden
Lees ook:Dit zijn de baby’s van Jennifer Lopez!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>