Nieuwe Zilverstad najaarscollectie

D it najaar heeft Zilverstad de kindercollectie aangevuld met een aantal prachtige nieuwe producten. Zo zijn er onder andere leuke spaarpotten en kinderbestekjes met verschillende dieren zoals beren, olifanten, varkens aan het assortiment toegevoegd. Ook de nijntje collectie is verder uitgebreid ter ere van het 60-jarig bestaan. Maak kennis met de nieuwe producten van Zilverstad! Zilverstad heeft een hele nieuwe serie aan hun kindercollectie toegevoegd. De serie bestaat uit een spaarpot/muziekdoosje, tandendoosje en hanger waar het schattige beertje een hart vast heeft. Alle producten zijn verzilverd gelakt. Het kindercouvert maakt de set compleet. Het besteksetje is gemaakt van RVS en kan dus eenvoudig in de vaatwasser.

Tanden/haarlokdoosje beer met hart € 13,95
Hanger beer met hart (roze en blauw lint) € 12,95
Muziekdoos/spaarpot beer met hart € 47,95
Kindercouvert 4-delig beer met hart € 25,95

Perfecte spaarvriend!
Zorg voor een echte beestenboel in de kinderkamer met deze vrolijke olifant of varken spaarpot. De spaarpotten hebben een speels en modern design. Erg handig is dat de spaarpotten verzilverd gelakt zijn. Ze blijven dus mooi, ook zonder poetsen.
Spaarpot olifant modern € 24,95
Spaarpot varken modern € 24,95

Lekker eten
Op dit 4-delige besteksetje is nijntje spelend afgebeeld. De vrolijke kleurtjes zorgen ervoor dat eten voor de kleine tafelgasten nog leuker wordt. Het bestek is van RVS en is dus vaatwasserbestendig. Bovendien kunnen de bestekonderdelen gegraveerd worden.

Kindercouvert 4-delig nijntje speelt € 34,95

De allerkleinsten
Deze geboortelepel is een mooi aandenken, maar kan ook prima worden gebruikt voor de eerste echte hapjes. De geboortedatum, het tijdstip en de naam van het kindje zijn in de lepel te graveren. Een perfect geboortecadeau!
Geboortelepel nijntje € 12,95

Lees ook:Kijk uit met Nijntje vingerverf van Bruynzeel
Lees ook:Nijntje de film is ‘Gouden Film’ met 100.000 bezoeker
Lees ook:Nijntje krijgt nieuwe kleren!
Lees ook:En de winnaar van de Nijntje-kaartjes is…
Lees ook:Etiquette Clothiers lanceert unieke collectie Nijntje sokken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>