Nijntje de film is ‘Gouden Film’ met 100.000 bezoeker

Nijntje de film heeft in krap 3 weken tijd meer dan 100.000 bezoekers getrokken, zo heeft Warner Bros woensdag bekendgemaakt. Met 100.000 bezoekers is het een zogenoemde Gouden Film geworden. De film is van de hand van regisseur Hans Perk, naar een scenario van James Still, dat is gebaseerd op de boeken van Dick Bruna. Ik vind het jammer dat ik op het moment geen lief klein kindje in de Nijntje leeftijd heb. Ik heb destijds zo genoten bij de Nijntje-musical. Dus heb je een peuter/kleuter: GAAN!

Lees ook:Met je peuter naar Nijntje de bioscoopfilm!
Lees ook:Nijntje krijgt nieuwe kleren!
Lees ook:Win twee gratis kaartjes voor de allernieuwste Nijntje musical!
Lees ook:Nijntje heeft eigen boekenbon
Lees ook:Etiquette Clothiers lanceert unieke collectie Nijntje sokken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>