Warme winterkleuren zorgen voor een frisse wintercollectie bij LCEE

Deze winter komt LCEE met een opvallende collectie vol warme winterkleuren. Geïnspireerd door scheepsvaart en transportdienst is het een collectie vol makkelijk te combineren kledingstukken. Want ook onze jongens gaan voor een stylish verantwoorde look-and-feel deze winter. De collectie bestaat deze winter uit twee verschillende kleuren-thema’s die onderling gemakkelijk met elkaar te combineren zijn. Kies voor de stoere scheepsvaartstijl of ga voor badges en gedetailleerde tekst borduursels geïnspireerd door de transportdienst. Stoere sweat colberts zijn gemakkelijk te combineren op stoere broeken met overhemd. Donkerblauw, fris groen, oranje en bordeaux rood voeren de boventoon.

Ideaal met deze, onderling gemakkelijk te combineren collectie, is dat je in een handomdraai je sportieve outfit omtovert tot de meest stijlvolle feestoutfit.

Over LCEE
LCEE is verkrijgbaar in de maten 62 tot en met 92 (baby’s) en 92 tot en met 164 (kids). Sinds 2013 is er ook een newborn-collectie in de maten 50 tot en met 68.

Lees ook:Coole Yale stijl van Gant bij Little One
Lees ook:Warm de winter in met de nieuwe collectie van Beebielove
Lees ook:Lily-Balou; waar kinderen en speelgoed elkaar ontmoeten
Lees ook:Tuuf’s World: te leuk spul voor de allerkleinsten
Lees ook:Nieuw van Tumble ‘N Dry Tumble ‘N Dry Zero voor de allerkleinsten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>